Polar Frost

Polar Frost- kylmägeeli lievittää kipua ja särkyä tehokkaasti, sekä lisää liikkuvuutta. Älä kärsi kivusta ja särystä turhaan!

 

Polar Frost- kylmägeeli, nopeaan kivunlievitykseen!


Polar Frost- kylmägeeli tarjoaa nopean hoitokeinon lihassärkyyn, nivelkipuihin ja nopeaan palautumiseen! Täysin kotimainen tuote on suunniteltu korkealaatuisista raaka-aineista erityisesti pehmytkudosvaurioiden, rasitusvammojen, lihasjännitysten, tulehdusten, reumaattisten- ja muiden kiputilojen hoitoon. Kylmägeelimme sisältää Aloe Veraa, joka pitää ihon pehmeänä ja kosteana koko hoitokuurin ajan, lisäksi sillä on anti-inflammatorinen vaikutus.

graphic polar frost about temperature skin

Miten Polar Frost toimii?

Polar Frost- kylmägeeli laskee nopeasti ihosi pintalämpötilaa n. 5-6 C asteella 2-4 tunnin ajaksi. Ihon lämpötilan laskeminen aikaansaa paikallisen anesteettisen vaikutuksen kipureseptoreihin, jonka ansiosta eri kipu- ja särkytilat lieventyvät tehokkaasti. Tämän lisäksi verenkierto lisääntyy hoidettavalla alueella, jonka ansiosta lihakset palautuvat nopeasti erilaisista rasitustiloista, sekä elimistön omat paranemismekanismit tehostuvat. Hiero ohut kerros geeliä hoidettavalle alueelle n. 3 tunnin välein ja toista tämä 3-5 päivänä tai niin kauan, kunnes kipu on poissa.

woman holding head with pain

Mihin kylmägeeliä voidaan käyttää?

Polar Frost- kylmägeeli on tehokas kivunlievittäjä useihin eri kipu- ja särkytiloihin: Pehmytkudosvammat, nyrjähdykset, venähdykset, mustelmat, nivelrikot, erilaiset selkäkivut, niska-hartiaseudun vaivat, erilaiset rasitusvammat, reumatyyppiset nivelkivut
raajojen turvotus ja särky, hyönteisten puremista aiheutuva kutina, punoitus ja turvotus, lihasten jännitystilat ja ”suonenvedot”, lihaksiston palautuminen liikuntasuorituksesta, lento- tai muun matkustamisen aiheuttama turvotus.

treatment with polar frost

Kylmägeelistä apua

Polar Frost- kylmägeeli tarjoaa nopean hoitokeinon lihassärkyyn, nivelkipuihin ja nopeaan palautumiseen! Täysin kotimainen tuote on suunniteltu korkealaatuisista raaka-aineista erityisesti pehmytkudosvaurioiden, rasitusvammojen, lihasjännitysten, tulehdusten, reumaattisten- ja muiden kiputilojen hoitoon. Kylmägeelissämme oleva Aloe Vera mahdollistaa sen, että kylmähoitoa voidaan jatkaa riittävän pitkään, ilman että iho kärsii siitä tarpeettomasti.

cerificates polar frost

Todistettavasti laadukas

Polar Frost- kylmägeeli valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista tarkoin standardoidussa ympäristössä Suomessa. Kylmägeelimme valmistusohje on tarkoin suunniteltu, jotta pystymme tarjoamaan käyttäjillemme mahdollisimman turvallisen ja tehokkaan avun helpoimpaan kivunlievitykseen. Lisää kysyttävää? Siirry usein kysytyt kysymykset sivulle

  • Polar Frost kylmägeeli

    Polar Frost- kylmägeeli tarjoaa nopean hoitokeinon lihassärkyyn, nivelkipuihin ja nopeaan palautumiseen! Suunniteltu erityisesti pehmytkudosvaurioiden, rasitusvammojen, lihasjännitysten, tulehdusten, reumaattisten- ja muiden kiputilojen hoitoon.

  • Toimiva ja laadukas

    Polar Frost valmistetaan Suomessa tarkoin valituista raaka-aineista, jotta voimme itse taata tuotteemme toimivuuden ja laadun. Kylmägeeliämme voidaan käyttää myös ultraääni- ja sähköhoidoissa.

  • Suomen olympiajoukkueen virallinen yhteistyökumppani

    Suomen olympiajoukkueen virallinen yhteistyökumppani: Atlanta 1996, Sydney 2000, Ateena 2004, Torino 2006, Peking 2008.

Polar Frost- kylmägeeli pakkausvaihtoehdot


bag polar frost

Polar Frost pussi 5g

Helposti mukana kulkeva kerta-annospakkaus hätätilanteita varten.

roll-on polar frost

Polar Frost Roll-on 75ml

Helpoin tapa levittää kylmägeeliä ja pakkaus kulkee mukana kätevästi.

tubes polar frost

Polar Frost tuubi 20ml ja 150ml

Hyväksi todettu pakkaus josta valittavana kaksi eri kokoa.

pumpbottle polar frost

Polar Frost pumppupullo 500ml

Vahinkoalttiille ja suurkuluttajille.

cold spray polar frost

Polar Frost spray 220ml

Jokaisen urheilukassin vakiovaruste nopeaan kivunlievitykseen!

display polar frost

Polar Frost esittelylaatikko

Valmistettu korkealaatuisesta materiaalista. Koko: 12kpl 150ml pakkausta, tai vaihtoehtoisesti 24kpl roll-on.

Tilaa Polar Frost- kylmägeeliä.


Polar Frost Sisältää:
Aktiivinen ainesosa:

Mentoli
Muut ainesosat:
Vesi, etanoli, Eucalyptus Globulus, karbomeeri, Aloe Barbadensis, propyleenkiglykoli, trietanoliamiini, silika, Cl 42090 (FD&C Blue No. 1)
Tarkoitus ja käyttö:
Viilentää hoidettavan alueen ihon lämpötilaa ja lievittää erilaisia pehmytkudosvaurioita tai lihaksistossa ja nivelissä esiintyvää kipua, särkyä, rasitusta tai tulehdusta.
Huomioitavaa käytössä:
Ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Älä käytä geeliä avohaavoihin tai rikkinäiseen ihoon. Vältä kylmägeelin joutumista silmiin ja limakalvoille. Mikäli huomaat saavasi ihottumaa tuotteen käytöstä, lopeta käyttö. Jos kipu- ja särkytilat säilyvät tai pahenevat käytön aikana, ota yhteys välittömästi lääkäriisi. Pidä tuote lasten ulottumattomissa.

Mistä voin hankkia kylmägeeliä?