Polar Heat

Kun tarvitset lievitystä krooniseen kipuun, lihas- ja nivelsärkyyn tai rentouttamaan lihaksia, Polar Heat on tehokas ja nopea valinta.

Woman with sholder pain
Hallitse kipua missä tahansa oletkin tällä luonnollisella terapiamuodolla!The result all over the world proves it!

Polar Heat- lämpöhoito


Lämpöhoito- ja kylmähoito ovat yleisiä ja parhaita lääkkeettömiä keinoja hoitaa erilaisia pehmytkudosvaurioita, rasitusvammoja, lihasjännitystä ja muita kiputiloja. Lämpö- ja kylmähoidon käyttö oikein ja riittävän nopeasti on loistava tapa lievittää kipua, rajoittaa vamman vakavuutta ja nopeuttaa paranemista.

Lue lisää kylmän ja kuuman käytöstä kivunhallinnassa.

Woman with Polar Heat rolls

Kuumaa on hyvä käyttää tilanteissa, joissa elimistöä valmistetaan liikkumaan, lievittämään ei-äkillistä kipua tai kroonisissa vammoissa. Lämpöhoito notkistaa elimistöä parantamalla kudosten elastisuutta ja lämmittää lihaksia, sekä lisää verenkiertoa hoidettavalla alueella. Lisääntynyt verenkierto edesauttaa elimistön luonnollista paranemista tuottamalla enemmän proteiineja, ravinteita ja happea hoidettavalla alueella.

Lämpöhoitoa ei saa käyttää turvonneeseen tai tulehtuneeseen kudokseen, sillä se voi nopeuttaa tulehduksen leviämistä. Polar Heat- lämpögeeli on helppo levittää ja ottaa mukaan 75 ml:n roll-on pakkauksessa!

Woman with neckpain on the Polar Heat page

Käytä Polar Heat lämpögeeliä…


• Niska-hartiaseudun jäykkyyteen ja selkäsärkyyn
• Lihassärkyyn
• Venähdys tai revähdys
• Golfarin kyynärpää
• Tennis kyynärpää
• Jännetulehdus

Käyttötapauksia on lukemattomia ja ne ovat lähestulkoon samat kuin kylmägeeliä käytettäessä. Huomioi kuitenkin, että lämpögeeli ei sovellu käytettäväksi turvonneeseen tai tulehtuneeseen kudokseen! Lue lisää…Usein kysytyt kysymykset if

Polar Heat käyttö
Hiero kevyesti Polar Heat lämpögeeliä hoidettavalle iholle enintään 4 kertaa päivässä. Älä hiero lämpögeeliä ärtyneelle tai rikkinäiselle iholle. Vältä limakalvokontaktia ja aineen joutumista silmiin. Jos lämpögeeliä joutuu käsiisi, pese ne huolellisesti käytön jälkeen. Lämpögeelin käyttöä ei suositella käytettäväksi lapsiin.

Ainesosat: vesi, etanoli, Capsicum Frutescens (pensaspaprika), mentoli, karbomeeri, kamferi, Eucalyptus Globulus, Aloe Barbadensis, propyleeniglykoli, trietanoliamiini, silika, Cl 42090

* Mikäli haluat vähentää lämpögeelin vaikutusta, älä käytä vettä vaan hiero alueelle normaalia kosteusvoidetta tai –rasvaa.

Get Polar Heat