Polar Tens

Polar Frost Tens – tehokasta kivunlievitystä selälle, olkapäille, nivelille ja lihaksille ilman lääkkeitä!

Polar Tens package

Polar Tens – tehokkaaseen kivunlievitykseen


Polar Tens – Tehokasta kivunlievitystä selälle, olkapäille, nivelille ja lihaksille ilman lääkkeitä! Polar Tens -laite käyttää pieniä ja turvallisia sähköimpulsseja, jotka auttavat säätelemään kipua, vapauttavat endorfiineja ja lisäävät verenkiertoa hoidettavalla alueella. Laite on kannettava, taskukokoinen ja paristokäyttöinen, joten sen käyttö on mahdollista missä ja milloin vain. Laitteeseen kuuluvat Polar Trode -elektrodit ovat saatavilla useassa eri koossa ja muodossa. Pakkauksessa tulee mukana ohjekartta, mistä näkee helposti elektrodien kiinnityskohdat eri ihoalueilla.

* Jos kärsit sydänsairauksista, niin konsultoithan lääkäriäsi ennen TENS-hoidon aloittamista

Polar Tens, total package for pain reduction of the nerves

Miten Tens toimii?

TENS-laite säädetään korkealle taajuudelle, jos hoidon kohteena on akuutti- tai krooninen kipu ja särky. Korkea taajuus lähettää impulsseja hermojärjestelmän kipua välittäviin hermoihin ja estää kipusignaalin kulkemisen selkäydintä pitkin aivoihin. Voit käyttää korkeataajuista TENS-hoitoa niin paljon ja usein kuin on tarpeellista mutta jokaisen hoitokerran tulisi kuitenkin kestää vähintään 45 min. Elektrodeja tulee kuitenkin siirtää säännöllisesti (min. 12 tunnin välein), jotta iho saa hengittää. Hoito TENS-laitteella matalalla taajuudella saa elimistön vapauttamaan endorfiineja, jotka ovat kehon omia rentouttavia ja kipua lieventäviä aineita. Aseta elektrodi kipeytyneen lihaksen kohdalle, jotta näet lihassupistuksen. Voit käyttää TENS-hoitoa matalalla taajuudella 20-45min, kolmesti päivässä. Tämä hoito voi aiheuttaa arkuutta lihaksissa.


Pakkaukseen kuuluu


• Polar TENS-laite
• 1 paketti itsekiinnittyviä elektrodeja
• 2 johtoa
• Käyttöohje
• 19V akku
• TENS hoito-ohje
• Vyökiinnityssolki
• Pehmeä kantopussi
• CE-merkitty tuote

Tutustu myös Polar Trode- elektrodeihin


Itsekiinnittyviä Polar Trode- elektrodeja käytetään sähköhoitolaitteiden kanssa. Polar Trode- elektrodit kiinnitetään hoidettavaan kohtaan kehoa ja niihin välitetään pieni sähköinen impulssi. Polar Trode- elektrodit kiinnittyvät iholle erittäin tiukasti ja niitä voidaan käyttää kymmeniä kertoja. Sopii useimpiin markkinoilla oleviin sähköhoitolaitteisiin, ja niitä on saatavilla viitenä eri kokona.

Siirry Polar Trode tuotesivulle