Polar Trode- elektrodit

Polar Trode- elektrodeja käytetään TENS-hoitolaitteen kanssa vähentämään kipua auttamalla kehoa vapauttamaan luontaisia kivunlievittäjiä (endorfiineja) ja estämällä kipusignaalien kulkemisen aivoihin.

Polar neurostimulation electrodes

Polar Trode- elektrodit


Polar Trode- elektrodeja käytetään neurostimulaatiolaitteiden kanssa. Elektrodeita on aina käytettävä pareittain. Polar Trode- elektrodit kiinnitetään hoidettavaan kohtaan kehoa ja niihin välitetään pieni sähköinen impulssi. Lihakset reagoivat tähän impulssiin vuorotellen supistumalla ja pidentymällä, joka lisää verenkiertoa hoidettavalla alueella ja poistaa kuona-aineita. Hoidon toisena hyötynä on kipusignaalin lyhytaikainen heikentyminen, joten hoidettava alue rentoutuu tehokkaammin. Polar Trodet kiinnittyvät iholle erittäin tiukasti ja niitä voidaan käyttää kymmeniä kertoja. Elektrodit säilyvät kauemmin, kun hoidettava ihoalue on täysin puhdas. Sopii useimpiin markkinoilla oleviin sähköhoitolaitteisiin. Polar Trode- elektrodeja on saatavilla viittä eri kokoa!

Woman with polar neurostimulation electrodes on het body

Elektrodeiden kesto


Elektrodeiden kestoon/ uudelleenkäyttöön vaikuttaa merkittävästi seuraavat asiat: miten niitä käytetään, miten säilytetään, kosteus ja käyttäjän huolehtiminen elektrodeista.

Käyttö: Enne jokaista käyttökertaa huolehdi siitä, että ihosi on täysin puhdas. Pese iho vedellä ja saippualla, jotta se puhdistuu varmasti kaikista voiteista, öljystä, meikistä ja kuolleesta ihosta. Kaikki lika/ epäpuhtaus iholla siirtyy elektrodissa olevaan geeliin, joka heikentää geelin liimapintaa. Tärkein asia elektrodin säilyvyyden kannalta on pitää iho puhtaana!

Säilytys: Jokaisen käyttökerran jälkeen elektrodi tulee asettaa oikein säilytyspakkaukseen, jotta geelin kosteus ei häviä. Elektrodeja säilytettävä huoneenlämmössä.

Pidä huolta elektrodeista


Älä säilytä elektrodeja jääkaapissa/ pakasteessa, jätä kuumuuteen, upota veteen tai jätä säilytyspakkauksen ulkopuolelle. Jokaisen käytön jälkeen huolehdi, että elektrodi on puhdas. Mikäli huomaat likaa, niin ota pisara vettä sormellesi ja pyyhi lika pois. Älä käytä saippuaa, alkoholia tai muuta kuluttavaa puhdistusainetta. Kun käytät elektrodia, niin huolehdi, että iho on täysin puhdas. Käyttökertojen määrä riippuu täysin oikeasta käytöstä, säilytyksestä ja käyttäjän huolellisuudesta. Elektrodin kestävyys riippuu geelin liimapinnasta, liimapinnan kesto riippuu sen puhtaudesta ja kosteudesta.

Huom! Jos geelin liimapinta heikkenee, kastele se pisaralla vettä ja laita se kylmään tilaan 1-2 tunniksi.

go to the Polar Frost Shop