HighBaller- tarkkaan lihashuoltoon!

49,90 

HighBaller on suunniteltu omatoimiseen lihaskalvojen huoltoon, sekä tiukkojen lihasten aukaisemiseen. Tuotteen muoto ja säädettävyys mahdollistavat monipuolisen kehonhuollon, jonka avulla pystyt laukaisemaan välittömästi kipukohtia ja pystyt hoitamaan tarkasti myös syvemmät lihaskudokset. Pitkäaikaisella käytöllä sinun on mahdollista päästä eroon tiukoista ja jäykistä lihaksista.

Tuotetunnus (SKU): 12 002 Osasto:

Kuvaus

HighBallerissa on kaksi hierontapalloa, joiden leveyttä ja etäisyyttä on mahdollista säätää helposti ja monipuolisesti. Teline pitää hierontapallot oikeassa paikassa ja sen pohja on tehty liukumattomasta materiaalista, joka helpottaa lihashuollon tekemistä. HighBaller on suunniteltu tarkoin, jotta kehonhuoltoa voidaan tehdä monipuolisesti ja lihaksia pystytään käsittelemään aina syvempiin kudoksiin asti.

Suurimmat hyödyt ovat:
– Avaa lihaksia ja toisiinsa kiinnittyneitä pehmytkudoksia
– Parantaa liikkuvuutta ja notkeutta sekä mahdollistaa terveet nivelien liikeradat
– Nopeuttaa lihasten aineenvaihduntaa
– Parantaa liikerajoja
– Ehkäisee loukkaantumisia ja lievittää kipua

Muutama viiden minuutin harjoitus viikossa on riittävä, jotta pääset kokemaan HighBallerin hyödyt. Käytä mukana saamaasi triggerpistekarttaa paikantaaksesi kipupisteesi. Kartasta näet helposti, mihin kyseinen triggerpiste säteilee kipua. Kun löydät kipupisteesi, aloita kehonhuolto. Triggerpistekartta toimitetaan pakkauksen mukana.

Lisätietoa laitteen käytöstä paketin mukana.