HighRoller- markkinoiden innovatiivisin putkirulla!

89,00 

Markkinoiden innovatiivisin putkirulla, joka takaa ergonomisemman ja tehokkaamman harjoittelun juuri sinulle! HighRollerin patentoitu teknologia mahdollistaa helpommat rullausasennot, etkä joudu enää keskittymään hankalien asentojen ylläpitämiseen vaan ainoana fokuksenasi on laadukas lihashuolto. Telineen jalat ovat säädettävissä kolmeen eri asentoon, jonka ansiosta tuote mahdollistaa kokonaisvaltaisen kehonhuollon.

HighRoller on helppo kasata ja purkaa. Tuote on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jonka vuoksi se on kevyt mutta kestää myös kovemman käytön. Painoraja 120kg.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

HighRollerin tehokkuus perustuu sen harjoitusasentoihin. Tällä putkirullalla sinun ei tarvitse enää käyttää ylimääräistä energiaa hankalien harjoitusasentojen ylläpitämiseen vaan voit keskittyä täysin oleelliseen- ongelma-alueen rullaamiseen! Kehon ollessa luonnollisessa asennossa rullauksen aikana, lihaksistosi rentoutuu ja se on vastaanottavaisempi lihashuollolle. Tämän lisäksi, säädettävät jalakset mahdollistavat lihashuollon ilman, että joudut rasittamaan käsiäsi ylimääräisellä paineella, joka rasittaa myös niskaa harjoituksen aikana.

HighRoller-putkirullan ainoa tarkoitus on tehdä lihashuollosta helpompaa ja tehokkaampaa juuri sinulle! Sen suurimmat hyödyt ovat:
– Parantaa verenkiertoa, lihasten aineenvaihduntaa ja rentouttaa pehmytkudosta
– Rullaaminen palauttaa lihakset oikeaan mittaansa
– Parantaa kehon joustavuutta, liikkuvuutta ja tasapainoa
– Vähentää monipuolisesti ja tehokkaasti lihaskipuja, nivelsärkyjä ja lievittää kroonista kipua

Aseta hierottava alue HighRollerille ja hiero lihasta edestakaisin. Säädä painetta alueella rullauksen aikana, painamalla sitä rullaa vasten. Lisää painetta rullatessasi sydäntä kohti ja vähennä siirtyessä poispäin. Rullattavan alueen tulee olla mahdollisimman rentona lihashuollon aikana.

Lisätietoa laitteen käytöstä paketin mukana.