Mediflow vesityyny

99,00 

Mikään muu ei virkistä mieltäsi ja kehoasi kuten hyvä yöuni, eikä mikään muu auta sinua nukkumaan niin hyvin kuin Mediflow Water- base Pillow. Patentoitu Mediflow-vesityyny on korkealaatuinen, ylellinen tyyny, jonka voi säädellä yksilöllisesti sopimaan jokaiselle. Ainutlaatuinen veden ja pehmeän hypoallergeenisen kuidun yhdistelmä sekä lämpöä eristävä kerros takaavat syvän ja virkistävän yöunen.

Kuvaus

Mediflow on ylellinen vesityyny, joka on alunperin kehitetty kroonisista niska- ja hartianseudun kivuista kärsiville. Mediflow tarjoaa laatutuotteelleen kahden vuoden takuun.

Johns Hopkins University`n School of Medicine on tehnyt tutkimuksia Mediflow-vesityynystä sekä useista muista tyynyistä. Tutkimustulokset kertovat yksiselitteisesti, että Mediflow-tyynyn avulla koehenkilöiden niska-hartiaseudun vaivat sekä aamuisin ilmenevät kivut ja jäykkyys olivat selkeästi vähentyneet ja yöunen laatu oli huomattavasti parempi.

Vedellä täytetty tyyny on helppo yksilöidä jokaiselle sopivaksi ja se pysyy paikoillaan, eikä sitä tarvitse korjailla. Unen laatu paranee, kun se ei ole katkonaista.

  • Ylellisen pehmeä hypo-allergeeninen DuPont-polyesterikerros takaa korkealuokkaisen nukkumismukavuuden.
  • Lämmöneristyskerros estää kehon lämpötilan laskemisen yön aikana pään, hartioiden ja niskan alueelta. Tämä on tärkeä ominaisuus tyynyn käyttömukavuutta ajatellen.
  • Tyynyn perustana oleva vesitasku mukautuu nukkujan liikkeisiin yön aikana. Yksinkertaisten ohjeiden avulla tyyny on helppo täyttää ihanteelliseksi jokaisen nukkujan yksilöllisiin tarpeisiin. Patentoitu Mediflow-vesityyny on korkealaatuinen, ylellinen tyyny, jonka voi säädellä yksilöllisesti sopimaan jokaiselle. Ainutlaatuinen veden ja pehmeän hypoallergeenisen kuidun yhdistelmä sekä lämpöä eristävä kerros takaavat syvän ja virkistävän yöunen.
  • Tyynyn mitat 51 x 71 cm.
  • Valmistusmaa Kanada.
  • Takuu 2 vuotta.