Tuotteiden palauttaminen

Tältä sivulta löydät lisätietoa tilauksen peruuttamisesta ja tuotteiden palauttamisesta:

Asiakkaan ostaessa tuotteita verkkokaupastamme, hänellä on kuluttajalainsäädännön mukainen 14 päivän peruutusaika. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaalla on oikeus peruuttaa mikä tahansa ostos ilmoittamalla siitä Niva Medical Oy:lle 14 päivän kuluessa siitä, kun asiakas tai hänen edustajansa on vastaanottanut tilatun tuotteen (peruutusaika). Niva Medical Oy tarjoaa tämän saman mahdollisuuden asiakkaille, jotka tekevät tilauksen EU:n ulkopuolelta.

Peruutusoikeus ja palautus ei koske seuraavia tuotteita:

– Tuotteet, joiden sinetti on rikottu tai joita on jo käytetty/ kokeiltu (Jos tuotteessa on sinetti, asiakas ei saa rikkoa sinettiä, mikäli haluaa käyttää peruutusoikeuttaan. Peruutusoikeuden voimassaolo lakkaa, kun asiakas rikkoo sinetin. Sineteiksi katsotaan myös kaikki tekniset sinetit, esim. sarjanumero).

– Tuotteet, jotka ovat selkeästi personoitu asiakkaan toiveiden mukaan, eikä voida myydä uudelleen.

Niva Medical Oy ei hyväksy osapalautuksia tilatuista kokonaisuuksista:

– Voit palauttaa tilatun ja avaamattoman kokonaisuuden, mikäli kyseessä on tuotepaketti, johon kuuluu useampi tuote.

Jos asiakas haluaa peruuttaa ostoksen, hänen on ennen peruutusajan päättymistä lähetettävä selkeä viesti Niva Medical Oy:lle osoitteeseen info@nivamedical.fi, postitse tai soitettava alla ilmoitettuun puhelinnumeroon. Asiakkaan on ilmoitettava nimensä, osoitteensa ja muut asiaankuuluvat tiedot, kuten tilauksen viite, laskunumero ja tuotteen nimi. Mikäli asiakas ei käytä em. keinoista kumpaakaan, hän voi myös käyttää Kilpailu- ja kuluttajaviraston peruutusoikeutta koskevaa vakiolomaketta (katso www.kkv.fi).

Peruutusoikeutta käyttäessään, asiakas vastaa palautuksen toimituksesta ja on vastuussa tuotteen kunnosta tuotteen vastaanottamisen jälkeen ja palautuskuljetuksen aikana. Tuote on palautettava 14 päivän kuluessa siitä, kun asiakas ilmoitti Niva Medical Oy:lle tilauksen peruutuksesta. Tuote on lähetettävä hyvin pakattuna, hyvässä kunnossa ja alkuperäisessä laatikossaan ja/tai pakkauksessaan. Mikäli tuote/ tuotteet vahingoittuvat palautuksen aikana, Niva Medical Oy ei ole velvollinen hyvittämään asiakkaan palautusta. Kaikki palautukset on lähetettävä Niva Medical Oy:lle osoitteeseen Olarinluoma 14 B, FI-02200, Espoo.

Asiakkaan peruessa ostoksensa, palautamme maksetun summan, toimitusmaksut mukaan lukien. Palautus ei kata lisätoimituskuluja, jotka johtuvat siitä, että asiakas on käyttänyt muuta kuin tarjoamaamme vakiotoimitusta. Toimituskuluja ei palauteta, mikäli vain osa tilauksesta palautetaan. Pidämme oikeuden vähentää palautettavasta summasta määrän, joka vastaa tuotteen arvonalennusta verrattuna tuotteen alkuperäiseen arvoon, jos ja siinä määrin kuin tällainen arvonalennus johtuu siitä, että asiakas on käsitellyt tuotetta enemmän kuin sen toiminnan tai ominaisuuksien määrittämiseksi on välttämätöntä.


Maksamme summan takaisin ilman aiheetonta viivästystä, mutta kuitenkin viimeistään 30 päivän kuluessa siitä päivästä, jona Niva Medical Oy vastaanotti asiakkaan tekemän peruutusilmoituksen. Niva Medical Oy voi kuitenkin siirtää takaisinmaksua, kunnes olemme vastaanottaneet tuotteen tai asiakas on toimittanut tuotteen palautuksesta todisteen. Takaisinmaksu suoritetaan asiakkaalle hänen aiemmin valitsemaansa maksutapaa käyttäen, ellei toisin sovita tai mikäli asiakkaan valitsemalle maksutavalle on jokin este.

Mikäli asiakas ei nouda tilaamiansa tuotteita/ tuotetta, Niva Medical Oy:lla on oikeus veloittaa 25€ työ- ja toimituskuluja. Huomioi, että peruutusoikeus ja palautus eivät koske noutamatta jätettyjä paketteja. Vaadimme palautuksen yhteydessä aina erillisen ilmoituksen asiakkaalta meille.

Mikäli palautat tilauksesi, pidäthän huolen siitä, että tuotteet ovat pakattu varmasti hyvin.


Lisätietoja ja toimitusosoite:

Niva Medical Oy, Olarinluoma 14 B, FI-02200 Espoo, Suomi, 09-61500540.